Professioneel ICT Beheer

It Lions beheert en onderhoudt ICT-omgevingen en staat borg voor een stabiel en veilig functioneren van netwerk en apparatuur. Wij nemen u graag alle ICT-zorgen uit handen, zodat u zich als ondernemer volledig kunt toeleggen op uw kerntaken. Samen met IT Lions worden alle bestaande wensen en eisen geïnventariseerd en omgezet naar een gedegen plan van aanpak.

Wat is ICT Beheer?

Het ICT Beheer bestaat uit het installeren van noodzakelijke hard- en software, het doorvoeren en controleren van back-ups en updates, het voorkomen en verhelpen van storingen, het instellen van gebruiksprofielen voor medewerkers en de algehele beveiliging. Bovendien nemen wij graag de taak van helpdesk en vraagbaak op ons. U heeft binnen onze organisatie te maken met een vaste aanspreekpunt, die volledig op de hoogte is van uw bedrijfssituatie. Rapportages van de systeemprestaties worden regelmatig aan u voorgelegd, zodat u inzicht krijgt in het functioneren van uw ICT-omgeving. Dat stelt u in staat om te bepalen of er wijzigingen noodzakelijk zijn voor uw ICT-strategie.

Maatwerk

Wij bieden maatwerkcontracten waarin de gemaakte afspraken duidelijk, weloverwogen en volledig zijn weergegeven en afgestemd op uw persoonlijke situatie. In dat geval bent u altijd verzekerd van een goed werkende ICT-omgeving tegen een voordelige prijs.

Vóór IT LionsNa IT Lions

VRAAG NAAR ONZE ABONNEMENTEN

Persoonlijke aandacht
complete Oplossingen