Ervaar de voordelen van VoIP

VoIP staat voor ‘Voice over IP’. Deze techniek maakt het bellen via internet mogelijk en maakt het gebruik of de aanleg van een telefonienetwerk overbodig. Door toestellen aan te sluiten op een bestaande internetverbinding, kan er voordelig en eenvoudig worden gebeld. Dit maakt VoIP tot een flexibele en kostenbesparende oplossing voor al het zakelijke telefoonverkeer binnen uw bedrijf. Bovendien blijven de gesprekskosten dankzij VoIP structureel laag.

it lionsVoIP werkt verder locatie-onafhankelijk. Dat stelt de gebruiker in staat om vanaf elke plaats binnen of buiten het bedrijfspand te werken. Ook de locatie van vestigingen en kantoren hebben geen invloed op de beltarieven. Een bedrijf met een internationaal kantoornetwerk kan in dat geval aanzienlijk besparen.

Vaste nummers kunnen eenvoudig worden doorgeschakeld naar de mobiele telefoon. Omschakelingen en het aanpassen van instellingen zijn niet nodig. Ook in het geval van een verhuizing, blijft de bereikbaarheid van medewerkers optimaal. Het telefoonverkeer verloopt via de telefooncentrale van Voip Lions. Dankzij dit ‘hosted platform’ oplossing heeft u geen omkijken naar het onderhoud, upgrades en back-ups. Die komen voor rekening van Voip Lions.

Voip Lions levert IP-toestellen van gerenommeerde fabrikanten. Datzelfde geldt voor aanvullende benodigdheden zoals headsets, accessoires en bekabeling. Wij verzorgen verder betaalbare uitbreidingen van onze de telefoniediensten in de vorm van doorschakelopties, het instellen van voicemaildiensten, wachtrijfunctionaliteiten en keuzemenu’s.