Fantastische VOIP Overstapweken!

KPN-klanten zijn tot 1 juni vrij om over te stappen

KPN Zakelijk wijzigt per 1 juni zijn tarieven en algemene leveringsvoorwaarden. De aankondiging van KPN leest u hier. Bij het wijzigen van tarieven en algemene voorwaarden mogen klanten hun abonnement kosteloos opzeggen. Dit betekent dat klanten van KPN tot 1 juni het recht hebben om over te stappen naar een andere provider, zonder een afkoopsom voor hun huidige contract te betalen.

De hoogte van de afkoopsom schrikt menig KPN-klant af om te wijzigen van provider. De mogelijkheid om gratis over te stappen is daarmee de uitgelezen kans om uw telefonie diensten te herzien en eventueel te upgraden naar een moderner platform met meer mogelijkheden, dit vrijwel altijd voor een lager tarief. Wij raden u aan om van deze mogelijkheid gebruik te maken en over te stappen op het platform van VOIP Lions!

Extra voordeel van Voip Lions

Om de overstap voor KPN-klanten nog aantrekkelijker te maken, zullen wij in de maand mei geen eenmalige kosten bij porteren van enkelvoudige (geografische) nummers in rekening brengen. Daarbovenop zullen we de eenmalige kosten voor de modules “Meldingen” en “Openingstijden” kwijtschelden. Hiermee helpen we u als klant direct aan een professionele uitstraling en een betere bereikbaarheid. Uiteraard zal de initiële inventarisatie geheel kosteloos zijn, zoals u van ons gewend bent!

Let op: klanten van KPN moeten vóór 1 juni hun contract hebben beëindigd. Dit betekent dat uiterlijk 20 mei het porteringsverzoek bij ons moet zijn ingediend. Vergeet niet te controleren of uw inderdaad bent geïnformeerd door KPN en het vrije overstaprecht voor u van toepassing is.

Wilt u weten of uw bedrijf ook gebruik kan maken van deze kans?

Neemt u gerust contact met ons op! Een initiële inventarisatie m.b.t. de mogelijkheden is geheel vrijblijvend.