Centrale IT Voorziening

Als hard- en software leverancier betoont IT Lions zich als betrouwbaar, betrokken en vakkundig. Wij bieden oplossingen op maat, naadloos afgestemd op elk budget, bedrijfsgrootte of type onderneming. Geoptimaliseerde werkplekken stellen medewerkers in staat om, ongeacht werklocatie of tijdstip, veilig en verantwoord te kunnen (samen) werken. Neem eens contact met ons op, zodat wij ook u kunnen voorzien van een adequate dienstverlening, een passend advies en een snelle service.

Hardware

Naast het leveren van alle benodigde componenten, verzorgen wij ook de installatie en aansluiting op locatie. Onderhoud en vervanging van onderdelen zijn ook onderdeel van onze dienstverlening. Wij leveren onder meer computers, servers, notebooks, tablets en randapparatuur van alle gerenommeerde merken, zoals HP, Dell, Apple, Samsung, DrayTek, Lenovo, Siemens, Cisco, Logitech en Synology.

Software

Alle gangbare softwaresystemen kunnen door IT Lions worden geleverd, geïnstalleerd en onderhouden. Programmatuur van diverse producenten zoals Apple, Microsoft, Adobe, G Data en VMware kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen leveren. Wij voorzien in de topmerken besturingsprogramma’s, applicaties, boekhoudprogramma’s, beveilings-, beheer- en managementtools.

Storage

Het digitale dataverkeer blijft in frequentie en hoeveelheid toenemen. Een kosteneffectieve opslag om mogelijk verlies van kritische gegevens te voorkomen is daarom essentieel. Op het gebied van storage beschikt IT Lions over diverse back-up- en beheeropties. Naast een uitstekend onderhoudsplan, voorzien wij in middelen om bij calamiteiten data snel, betrouwbaar en eenvoudig te hervinden.

Servers

Van groot belang voor elke organisatie is het inrichten van een passende serverinfrastructuur bij de IT omgeving. Zonder servers hebt u per slot van rekening geen actief netwerk of functionerende bedrijfsapplicaties. IT Lions biedt ondersteuning en maatwerk bij de keuze van de juiste hardware. Op basis van een inventarisatie van uw wensen, het type bedrijf, het gewenste gebruik en het vaststellen van uw digitale omgeving bieden wij kundig advies en hulp bij de inrichting van de serverinfrastructuur.

Synchronisatie

Multimediale synchronisatie neemt zienderogen toe. Steeds meer componenten worden geïntegreerd met ICT. Naast het synchroniseren van mobiele apparaten met computerapparatuur, verzorgt IT Lions ook het koppelen van apparatuur zoals smart tv, audiosystemen, beamers en digitale schoolborden aan de IT-omgeving. Dit stelt u in staat om van uw kantoor een multimediaal centrum te maken en altijd en overal te beschikken over zaken als e-mail en agenda

Domotica

Domotica duidt op de automatisering van alle inpandige, elektronische functies. Centrale aansturing vindt plaats via een touch screen of vanaf de eigen iPad of iPhone. Binnen deze oplossing kunnen functies zoals verlichting, klimaatregeling, beveiliging en zonwering worden opgenomen. Al deze voorzieningen kunnen bovendien worden geprogrammeerd naar de eigen voorkeuren.